top of page

Uka som gikk & i dag


Det har blitt 14 september, og vi har kommet til midten av en av årets beste måneder.

Idag er morgentenperaturen nede i 25 grader (klokka 07:15), og det betyr at høsten er på vei. Det blir også et mer behagelig liv for en som ikke lenger er så komfortabel med temperaturer langt oppå 30-tallet.

En annen ting som gjør at september er en av de beste månedene i året, er våre kunder. Og da tenker jeg i første rekke på våre "gamle" kunder, de som gjerne er ferdig med en større tannbehandling for flere år siden. Mange av disse har gjort oss til sin faste tannlege, og kommer innom enten bare for en kontroll, eller kanskje bare for en kopp kaffe og for å si hei. Mange av de har september som sin feriemåned. Disse menneskene gjør mye av "min verden" og gjør at jeg setter mye inn på å være tilstede akkurat i september, og akkurat når de kommer.

Viktig er det selvfølgelig også å være tilstede for de nye som kommer. De trenger ofte den tryggheten det er å kunne snakke norsk, å få all informasjon på norsk - og også kunne stille sine spørsmål på norsk.

Idag er det lørdag, og en roligere dag enn resten av uka. Planen er å besøke et spa, for både hamam (tyrkisk bad) og massasje. En slik happening tar gjerne ca 3 timer. Først er det badstu om man ønsker det, men det står jeg over - det blir rett og slett for hett for meg. Jeg går derfor rett i hamam, hvor man ligger på en stor og varm steinplate. Her blir man vasket, skrubbet og spylt, og alle døde hudceller blir borte. Deretter er det gjerne en pause hvor man får servert te og frukt, før massasjen starter. Det finnes ulike massasjetyper man kan velge, og de kan vare fra en halvtime og oppover. Selv velger jeg ofte en klassisk massasje, men har ikke helt bestemt hva det skal bli idag. Etter massasje er det lunch med venner, så dette blir en perfekt start på lørdagen.


 


Borgen er vakker, sett fra Oba-siden

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page