top of page
Arkiv

Tilbakemeldinger fra noen av våre kunder:

April 2015:
Til dere som skulle vært hos tannlegen og vurderer behandling i Tyrkia. Vi kan anbefale Tyrkiatjenster sine tannleger i Alanya på det varmeste. Har begge fått satt inn kroner, innplantat, rotfylling og fått ut amalganfyllinger.
Vi vil takke Tyrkiatjenster sine tannleger for dyktighet, god service og oppfølging.
Vil også rette en stor takk til Irene Prestrud sin formidling i Tyrkiatjenster som gjør hele behandlingen meget trygg.
Vennlig hilsen Eva Sagstuen Alm og Morten Alm.

 

November 2014

Hadde ikke hvert til tannlegen på 30år. Dro på ferietur til Tyrkia. Fikk så informasjon om tyrkiatjenester via en beskjent. Bestemte meg så for å oppsøke de og få behandling. Fikk transport til og fra behandling. Selve behandlingen gikk fint uten noen komplikasjoner. Er veldig fornøyd med hele prosessen og føler at alle involverte var veldig profesjonelle. Vil absolutt anbefale tyrkiatjenester videre. Arnt Lindgjerdet

August 2014

Under et opphold i Alanya sommeren 2013 var jeg til undersøkelse hos Tyrkiatjenesters tannlegetjeneste, og det ble konstatert at det måtte gjøres et større arbeid i overmunnen... Det måtte inn 4 implantater, sinusoppbygging, nedsliping av div tenner og inn med porselenskroner. Arbeidet ble på begynt samme sommer og avsluttet august 2014.
Jeg kan bekrefte at Tyrkiatjenester jobber svært proffesjonelt, er serviceminded og jeg anbefaler deres tjenester på det sterkeste. Gøran Benjaminsen

Desember 2012

Takker alle på Tyrkiatjenster for en flott behandling jeg og min mann fikk.
Bestilte time før vi reiste til alanya i aug 2012. Der ble vi møtt utenfor hotellet vårt av en kjempe blid sjafør som hentet oss og kjørte oss til og fra hotellet under hele behandlinga. Fikk ordnet 6 nye tenner oppe og 3 trekte tenner til en latterlig pris av kr 16.800.
Hjemme i Norge skulle min tannlege ha 34.000 kr for 4 tenner og 2 trekte, så her er det mange penger spart.
Har fått veldig mye skryt av mine tenner og først nå tørr jeg og smile uten og må holde meg for munnen. En stor takk til Irene, sjaføren og tannlegen som var utrolig tålmodig med meg. Anbefaler Tyrkiatjenester på det sterkeste.
Vi kommer tilbake. Takk !
Wenche Eyckmans

Oktober 2012

Jeg kom heim i mai 2012.
Det var en fantastisk følelse å kunne smile igjen.
Har fått porselenskrone på nesten alle tennene min, og en rotfylling som gikk rask og smertefritt.
Er kjempefornøyd med alt som ble gjort og en latterlig pris.
Ca 18 porselenskroner, spesialrøntgen, masse bedøvelse og rotfyllingen kom på 35000,- norske kroner.
Takk for god hjelp fra Irene, sjåføren og ikke å forglemme den fantastiske tannlegen med hjelpere.
Alle som har møtt meg etter på har gitt bare skryt og sier at jeg ser veldig flott ut med nye tenner.
Takk!
Sigrunn Pettersen

Juni 2012

En lykkelig Lena har endelig tatt laseroperasjon etter 20 års bruk av kontaktlinser. Det var litt av en følelse å gå ut av operasjonssalen og faktisk kunne se uten briller eller linser! Og for ikke å snakke om en veldig god service ved hospitalet, egen assistent ved oppholdet. Prisen jeg måtte betale for intralasik var rimelige 1185 euro, og d var inkludert alt! Noe som tilsvarer 8900 kr, og behøver du skyss, så ordner de det også for en rimelig penge. Takk til Irene i Tyrkiatjenester for hjelpa:-) Jeg er tilgjengelig for spørsmål om noen lurer på noe rundt behandlingen. Lena Eriksen :-)

Mai 2012:

Jeg kom hjem fra tyrkia med tannverk i april 2012, ble helt fortvilet pga tannlegeskrekken min. Satt meg med å regnet over hva det ville kosta av både tid og penger å reise tilbake. Det å få en tannlegetime i Norge viste seg å være tidkrevende.... Satt meg ned med dataen og surfet litt på forskjellige tannleger, og fant siden til Tyrkiatjenester.
Ringte og traff på Irene i telefonen, som var svært imøtekommende og løsningsorientert. Før jeg fikk sukk for meg så var ballen igang og rullet, mot et nytt liv. Tur ble bestillt, Irene ryddet plass til meg og tok ansvar for min 12 år gamle sønn når jeg var til behandling.
Jeg var svært spent på hvor mye som måtte gjøres, og ante ikke noe om hvor stor kostnaden ville bli. Men jeg opplevde at alt var svært nøyaktig og ikke noe store og unødvendige kostnader påløp. Pris ble forelagt på bare det som var påkrevd, og eventuelle kosmetiske ting var noe jeg selv ba om. Det var den siden av saken, og egentlig den minst viktige.
Jeg har en slik alvorlig tannlegeskrekk at jeg egentlig ikke var sikker på om jeg skulle klare å gjennomføre behandlingen. Jeg ble behandlet med en fantastisk vennlighet og respekt, ingenting ble gjort uten min viten og alt var på mine premisser.
Tålmodigheten til både Irene og sjåføren hennes og ikke minst tannlegen fortjener gullmedalje. Jeg ble nesten like overrasket over den fantastiske gode følelsen som jeg fikk for hver behandling, selvtilliten steg, og jeg kjente at det var vanskelig å slutte å smile :-)
Elisabeth Hjelland

September 2011

Jeg bestilte tannlegetime før jeg dro på ferie til Alanya i august. Trodde ikke det var så mye som måtte gjøres.
Ved konsultasjonen, som forøvrig var gratis, fant man at jeg hadde en tannsykdom som medfører at tannhalsene smuldrer bort. Jeg måtte derfor få satt nye kroner på 13 tenner. I tillegg måtte en tann trekkes.
Jeg var mildt sagt ikke mer begeistret for tannleger enn andre som har vært hos skoletannleger på 70-tallet, men dette var ikke noe å grue for.
Nedsliping var gjort på 1-2-3, tilpassing av nytt bitt tok kort-kort tid, og de nye tennene ble ordna i løpet av 2-3 timer. FERDIG!!
3 tannlegetimer og prisen er til å smile av.
Og smile gjør jeg hele tiden nå!!
Klem til Irene, sjåføren, tannlegen min og hele resten av teamet på klinikken.
Kommer garantert tilbake!!
Janne K. Soini

September 2011:

Reiste til Alanya i august og kontaktet Tyrkiatjenester for tannlege-hjelp der nede. Byttet fire fyllinger og tok en rotfylling.
Jeg har i utgangspunktet tannlegeskrekk i form av å spenne meg så jeg står omtrent i bue i stolen, mest pga lyden av boret.
Hadde den beste - og billigste - tannlege opplevelsen jeg noen gang har hatt!! Sovnet nesten i stolen mens tannlegen boret i tennene mine, så det sier i grunnen sitt for mitt vedkommende.
Gjentar mer enn gjerne tannlegebesøk der.
Veldig fornøyd og imponert over servicen og hensynene som taes.
Anbefales på det sterkeste :)
Lena Sandø

August 2011:

Har bare lyst til å fortelle at jeg er strålende fornøyd med servicen og behandlingen jeg fikk både i forkant av og under selve behandlingen.
Jeg blir å anbefale familie og venner Tyrkiatjenester.
Jeg betalte 770 tyrkiske lire for 3 fyllinger og trekking av en visdomstann. Jeg aner ikke hva dette ville ha kostet i Norge, men trur det jeg betalte er veldig rimelig i forhold til Norge.
Vennlig hilsen en veldig fornøyd Tom Henrik Ellingsen:-)

August 2011

Endelig er jeg ferdig endelig kan jeg se meg i speilet å se at turen til Tyrkia var verdt sine kroner.
For å gjøre en lang historie kortest mulig så velger jeg først å takke Irene, Lene Marie og Akin i Tyrkiatjenester for en meget god servise.
Ikke minst tannlegen som utførte sitt arbeide på en meget profesjonell måte. Undertegnede startet allerede i Februar med undersøkelse og forberedelse vedr.stell og fornying vedrørende mine tenner.
Jeg har nå fått satt inn 10 nye implantat og diverse stell av mine tenner og har nå fått et resultat som jeg er meget godt fornøyd med. Dette takket være Tyrkiatjenester og deres tannleger.
En utrolig god service på alle måter, og kan anbefales på det varmeste. En smertefri behandling, gjennomtenkt arbeid, god informasjon, trivelige mennesker, topp moderne utstyr og ikke minst en overkommelig pris.
Vel anvendt tid og penger med andre ord.
Lykke til videre til dere i Tyrkiatjenester, takk alle sammen.
Bård Møller

Mai 2011

Hei, vi var i Alanya i påsken og fikk Irene til å ordne tannlegetime.
Det har vi ikke angret på, for en service og behandling. Jeg har aldri vært til tannlegen uten at det har gjort vondt og at det har tatt alt for lang tid.
Det var en utrolig opplevelse, alt gikk fort og uten smerte. Musikk på i bakgrunnen og tannlegen var hele tide opptatt av at jeg hadde det bra. Irene var med og ordnet opp for oss, veldig bra.
Dette anbefales på det varmeste:-)
Synnøve S.

Februar 2011

Anne,Per og Siw, januar/februar 2011
Hei Irene, vår gode sjåfør og vår tannlege.
Takk for sist, her kommer en hilsen fra de første Trønderene som reiste til dere påtanntur.
Takket dere går vi oppi her i Trøndelag og gliser fra øre til øret. Så må vel jeg bli seriøs da.
Hele gjengen trengte tannbehandling mer eller mindre. Dette er jo veldig dyrt her i Norge, så vi begynte og tenke på og reise til utlandet. Etter søk på nettet fant vi Tyrkiatjenester ,skulle vi satse på den eller?? Skepisk,ja?
Tok en telefon til Irene, i den andre enden av tråden var det en vennlig, seriøs dame. Vi tok sjansen, etter bare en uke var vi ut på tur. Morgenen etter vi kom til Alania, kom som avtalt Irene og hennes blide sjåfør og plukka oss opp, da bar det til fotografering av herligheta.
Raskt, kostnadsfritt. Bildene ble tatt med til klinikken, jeg med min tannlegeskrekk, hvordan skulle dette bli?
Ble møtt av en blid hyggelig tannlege, rett i stolen og her var det mange mangler på meg ja. hva måtte gjøres for og beholde overkjefen inntakkt resten av livet. jauda 12 ledds bro på meg,brodern 7 og siw 2 kroner og noen fyllinger.
Alle fikk en pris på arbeidet. Tru hvor mye dette har blitt her i Norge. Vi sa ja alle 3 til og få et pent smil. Opp i stolen med en gang, ikke nå og vente med. En ting jeg konstanterte før det første nålestikket var at her var det rent,bra. Tannlegen bedøvde hele øverste tanngard, tok ut nå røtter, slipa ned tenner. På med nå plastikktenner, ferdig. Det hele tok vel 2 til 3 timer. Slik holdt han på til vi alle tre var ferdig.Vi ble etter dette satt antibiotika. Ferie er vi på, tid til handle, rusle rund, spise god mat. Plastikktennene fungerer bra,dette er en forsmak på det pene smil fannt vi ut:)) Vi var i vei att et par små turer på ettermiddag for lit avstøpning, prøving, tok ut farve ol.
Så kom den store dagen, fredag ettermiddag.
Ble atter en gang hentet. Opp i stolen og med en fast hånd ble broa satt på plass. Et speil kom fram, han spekulerte visst på om vi likte det vi såg. For min sin del, forstod han nok fort det. For opp i stolen låg ei halvgammel kjerring med det gliset. For det første så var det store åperommet mellom fortenne borte, der gikk det mesta inn en gulrot før, en fortann låg litt skjeft, bra for når en er halvgammel er ikke allt rett. Ga mitt samtykke, den ble satt på plass. Likeledes med de andre to som var med. Da jeg kom opp av stolen,måtte jeg bare klemme litt på tannlegen lell. Fornøyd, ja til gangs for en sum av 25000.
Etter to timer måtte vi teste herligheta. Ut og spise biff, allt fungerte..godt. Vi tok farvel med Tyrkiatjenester, her har vi blitt tatt vare på, seriøst opplegg, god serice.
Dagen etter satt tre Trøndere og glisa på flyet. Smilet er kommet tilbake, det er godt. Som en ekstra erfaring på gode tenner vil jeg til slutt fortelle. Rå grønnsaker har i en tid blitt tabu, var da nå som kunne ramle ut. Så en dag på arbeid gikk det opp et lys da jeg skrellte gulrot, nå kan jeg spise det. For en god lyd som kom fram da jeg knaska iveg på min første råe gulrot på flere år.
Takk for hjelpa, dette anbefales på det varmeste. Første gangen for oss alle tre, neimen ikke den sisste!!!!
Garanti er det også på dem, blir det nå, ja fort gjordt og reis til Tyrkia en tur!!
Anne Sørmo.

Oktober 2010

Jeg bestilte en ukes tur til Alanya, Tyrkia i begynnelsen av september sammen med min søster og en veninne.
I lengre tid har jeg gått å lurt på om jeg skulle våge å gå til tannlege i Tyrkia. Visste ikke helt om jeg skulle våge,- en hører jo så mangt....Satt så å søkte på nettet en kveld og kom over Tyrkiatjenester. Sendte så en liten forespørsel om muligheten for time i den uka vi skulle være i Alanya. Tyrkiatjenester med Irene Presterud i spissen svarte umiddelbart på min forespørsel, og jeg ble både overrasket og glad over en så rask respons!
Vi ankom hotellet tirsdag 28 sept. tidlig om morningen, Irene ringte meg ut på ettermiddagen og avtalte tid, - onsdag kl. 13.00 ble vi hentet på hotellet med privatsjåfør, og en kjempehyggelig Irene Presterud tok høfflig og flott i mot oss (min søster og veninne fikk også time og ble hentet samtidig).
På tannlegekontoret ble vi svært godt mottatt, det ble tatt panoramarøntgen og vi ble alle tre undersøkt. Både røntgen og undersøkelsen av tennene var gratis ! Her hjemme koster en slik røntgen ca kr. 1000,- og undersøkelsen hjemme koster også flesk!
Inne hos tannlegen var Irene med meg hele tiden, den hyggelige tannlegen hadde dessuten en engelsktalende tolk som hele tiden forklarte hva tannelgen anbefalte, og svarte på mine spørsmål. Jeg fikk en pris på hva det ville koste det som skulle gjøres. Jeg bestemte meg fort, og så var det bare å sette i gang!
For å gjøre historien kort, så fikk jeg så i løpet av 4 ettermiddagstimer,- hvor jeg hver gang ble hentet av Irene og privatsjåføren (og kjørt tilbake til hotellet etterpå)- utført en hel masse hos tannlegen! Jeg fikk 8 porselenskroner, pluss 1 jeksel på bro,- og for hele jobben betalte jeg kr. 16800,- !
Jeg er kjempefornøyd med resultatet ! Utrolig at så mye kan gjøres på så kort tid og til en så rimelig pris i slike trygge og fine omgivelser! Og tro meg, -jeg skal nedover igjen neste år for å fikse resten. Det å ha pene hvite tenner og et pent smil er utrolig viktig for meg !
Tannlegen gjorde en fantastisk jobb, ingen ting gjorde vondt, alle hans hjelpere var kjempehyggelige, og det var en flott atmosfære der! Det hele gikk så fort for seg, alle var så effektive at det var en fryd! Teknikerene holdt til i samme kontor, de slipte og passet til etter hvert.
Jeg ønsker på det varmeste å anbefale denne tannlegen, Metin Isman! En sympatisk og superflink tannlege!
Også Akin,- tolken,- gjorde en kjempejobb! Tusen takk til alle sammen, og ikke minst til Irene Presterud som gjorde dette mulig for meg med disse tannlegebesøkene etter kl. 17.00 om dagene! Min veninne gjorde ikke noe i denne omgang, men hun har bestemt seg for å reise nedover igjen neste år, og sa skal hun få utført det Metin Isman anbefalte. Min søster fikk bleket tennene, det ble veldig pent!
Tusen, tusen takk, Irene, Metin og Akin! Fantastisk hyggelig tannlege m. stab som jeg kan anbefale på det varmeste !
En flott opplevelse ! Sees til neste år !
Unni Gulbrandsøy

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page