Vår praksis

Tyrkiatjenester administrerer noen av de beste klinikker i Alanya og Antalya. 
Her har vi dyktige tannleger med bred erfaring, samt spesialister på implantat og tannkjøttsykdommer. 
Våre fagfolk oppdateres jevnlig i faget sitt, gjennom kurs/ seminarer både i Tyrkia og andre steder i Europa. 
Vi har vårt eget laboratorium i Alanya, og Antalya er i vi tilknyttet Tyrkias nyeste, største og mest moderne laboratorium. Herfra levereres tannkroner til mange europeiske land, blant annet Tyskland og Nederland. 
Her er vi:
Irene Presterud

Irene er innehaver av Tyrkiatjenester. Hun har utdanning innen markedsføring og økonomi, og har tidligere arbeidet i blant annet Nav og Skatteetaten.

Lene Marie Presterud

Lene har fungert som vår alt-mulig-kvinne. Først og fremst har hun vært ansvarlig for vår nettside, men hun har også vært tilstede på klinikkene i ferier og hektiske perioder.

Akin 

Akin har vært med oss i flere perioder, og mange av våre Alanya-kunder har møtt han. Han kan mye om det det meste, og han yter en svært god service. 

Kenan Fidan

Kenan er vår representant i Antalya. For våre kunder som kommer til Antalya er det Kenan som henter på flyplassen og ellers tar vare på deg gjennom den behandling du skal ha. Kenan snakker flytende norsk. 

Nytt fra oss:

 

2019

Denne sesongen gjentar vi suksees fra i fjor, og tilbyr laserbleking av tenner til kun kr 1000,-. 

Vi har også dette året kjøpt inn en stor stabel med badehåndklær som vi deler ut til våre kunder - så langt beholdningen rekker. 

Årets farge er orange

Vi har åpent hele året, også i julen, påsken og andre norske/ europeiske helligdager.

Storparten av året vil det være en norsk person med stor kunnskap om tannbehandling tilstede på klinikken, for at du skal føle deg trygg på at du forstår alt som blir sagt og det ikke oppstår språklige misforståelser.