top of page
healthcare-medical-doctor-working-professional-260nw-2156465583-kopi.webp

Avanserte behandlinger

Gjennom vårt samarbeid med de beste og fremste sykehus-kjedene i Tyrkia, kan vi sette deg i forbindelse med riktig lege/ team for de fleste typer behandlinger.  

Kirurgiske lys

Kreftbehandling

 Hospitalets onkologiske avdeling fokuserer på å gi ekspertkonsultasjoner, korrekt diagnose og behandling av alle typer kreft, inkludert kjemoterapi, strålebehandling, kirurgi og andre operasjoner.

førstehjelp

Hjerte

Kardiologi
Det erfarne personalet ved Hospitalet har behandlet titusenvis av hjertepasienter og deler nå sin kunnskap og erfaring med pasienter ved hjerteinfarktsenteret. som har banebrytende teknologi, angiografirom, operasjonsrom og intensivavdelinger.

OBGYN Visit

Gynekologi

Gynekologi
Hospitalets Gynecological and Obstetrics Department, som følger nøye med og utfører alle fremskritt i den medisinske verden innen sitt felt; det tilbyr tjenester som bruker alle moderne medisins evner i behandling av gynekologi, graviditet, prenatale og fødselsvansker.

Nyresykdom

Nefrologi
Avdelingen for nefrologi gir omfattende omsorg til pasienter med kronisk nyresykdom, inkludert dialyse og nyretransplantasjoner. Selv ved ABO-inkompatible transplantasjoner,

Mage og tarm

Gastroenterologi
Mage-tarmseksjonen på Hospitalet er godt utstyrt med banebrytende teknologi. I tillegg til poliklinikktjenester utfører de en rekke endoskopiske gastrointestinale prosedyrer

Hår

Hårtransplantasjon
En plastisk eller dermatologisk kirurg flytter håret til en skallet flekk i hodet under en hårtransplantasjonsbehandling. Hår flyttes vanligvis fra baksiden eller siden av hodet til forsiden eller toppen av hodet av kirurgen.

bottom of page