top of page
leger

Tyrkiatjenester AS

&

Frontline Ltd

Tyrkiatjenester AS er et norsk-registrert firma, noe som sikrer deg at du alltid vil kunne henvende deg til oss på norsk, og du vil kunne få all informasjonen du ønsker på norsk. 

I Tyrkia er vi registrert under navnet Frontline Ltd. 

Medical Record Analyse
Tannklinikker i Alanya og i Antalya. 
Enten du velger å komme til Alanya eller Antalya vil du møte topp kvalifiserte tannleger, implantat-spesialister og tannteknikere. 
Klinikkene er topp moderne, og alle ansatte er til enhver tid faglig oppdaterte.

  • Tyrkiatjenester har gjennom 10 år vært ledende når det gjelder tannbehandling av nordmenn og skandinaver i Tyrkia.  Tusenvis av nordmenn har gjennom årene fått utført tannbehandling her.  I tillegg til alle nye kunder, har vi også flere og flere faste kunder som tar turen til oss hvert år for kontroll.

  • Dette er både fastboende nordmenn, nordmenn som har ferieleilighet i Alanya, men også et stort antall som har valgt oss som sin faste tannlege og velger å feriere i Alanya og kombinere dette med en årlig sjekk. 

  • De fleste som kommer til oss trenger ofte større behandlinger, men vi har også kunder som kun ønsker en sjekk og kanskje bytter ut noen gamle fyllinger. 

  • Jo større behandlingsbehovet er, jo mer er det å spare på å komme til Tyrkiatjenester for behandling. De fleste havner på ca 1/3 av prisen de hadde måttet betale for tilsvarende behandling i Norge. I noen tilfeller helt nede på 1/5 av norsk pris.

Har du spørsmål? 

Ring oss på +47 90 11 07 61

Både i Alanya og Antalya har vi gratis hente-service fra hotell/ bosted. 

bottom of page